Hotel Fieberbrunn Fontana Austria Trend Sporthotel

Fontana Austria Trend Sporthotel Fieberbrunn

hotel in Fieberbrunn

Voor de deur verzamelen de skiles begint! Een adres pal op de piste. Wie het kent wil niet anders. Daarom is Hotel Fontana in Fieberbrunn de plek voor je wintersport in Oostenrijk. Een echt kinderhotel waar de kleintjes zich direct thuis voelen. Vlak voor de deur starten de lessen: dus zwaai de ingepakte mini marsmannetjes enthousiast uit bij de voordeur en pik ze na de les weer makkelijk op om binnen onder het genot van een warm soepje hun spannende verhalen aan te horen. Hebben ze na de lunch even geen zin in de sneeuw? Hup zwembroek aan en spetteren in het binnenbad. Misschien heb je zelf dan even tijd om te ontspannen in het wellness gedeelte.

  • € 660,00
  • 4-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Fieberbrunn

Chalet Sonnefeld

Chalet Sonnefeld
vanaf 922,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Obermair

Hotel Obermair
vanaf 499,00 EURO
Bekijk hotel

Sporthotel Fontana

Sporthotel Fontana
vanaf 634,00 EURO
Bekijk hotel

Sport Hotel Fontana

Sport Hotel Fontana
vanaf 548,91 EURO
Bekijk hotel

Gasthof Obermair

Gasthof Obermair
vanaf 480,00 EURO
Bekijk hotel


Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach Hinterglemm. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Saalbach Hinterglemm? Of zoek je juist een appartement in Leogang? Bekijk ons overzichten van appartementen.

Mooi Oostenrijk

Oostenrijk vakantie land nummer 1. Naast Fieberbrunn zijn er natuurlijk nog veel meer mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder een paar geheime tips die we graag met jullie delen.

Appartement Langenfeld Het skigebied Saalbach Kaltenbach skigebied
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach Hinterglemm. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.