Bus Saalbach | Pendelbus naar Saalbach - alle vertrektijden en prijzen.

De bus naar Saalbach

Je kunt met de bus naar Saalbach afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Saalbach. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

 • Pendelbus Saalbach - Buspendel naar Saalbach

  Buspendel naar Saalbach

  Bus naar Saalbach
  Bus naar Saalbach vanaf 109 euro per persoon. Wil je met de bus naar Saalbach ? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Saalbach . Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Saalbach .

  ...lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Saalbach - Pendelbus naar Saalbach

  Pendelbus naar Saalbach

  Bus naar Saalbach
  Buspendel naar Saalbach. Een busretour naar Saalbach is al beschikbaar vanaf 81 euro per persoon. Als je met de bus gaat vertrek je op vrijdag vanaf je opstapplaats in Nederland. Terwijl jij slaapt rijden de buschauffeurs naar Saalbach. In Saalbachkan je vervolgens 8 hele dagen snowboarden, skien of wandelen. Kortom een ideale wintersport begint met de bus naar Saalbach. ...lees verder

  Meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Saalbach te gaan.Busreizen naar Saalbach vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Saalbach aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Saalbach begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Saalbach, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Saalbach vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Saalbach vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Saalbach. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Saalbach

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Saalbach zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com
Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm

Lees deze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach. Lees de handige insider tips en bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement in Saalbach? Of zoek je juist een vakantiehuis in Saalbach? Bekijk dan snel ons overzichtspagina's van accommodaties.

Leuke tips uit Oostenrijk

Behalve Saalbach zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

Ladis skiverhuur Vakantiehuizen in Oberstdorf busretour Berwang
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kan je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl

Privacy