Skigebied Leogang - * info en tips *

Skigebied Leogang. Informatie over het skigebied van Leogang. Compleet met plattegrond van het skigebied van Leogang. En tips over de leukste pistes van skigebied Leogang.
Skigebied Leogang. Informatie over het skigebied van Leogang. Compleet met plattegrond van het skigebied van Leogang. En tips over de leukste pistes van skigebied Leogang.


Wintersport in Skigebied Leogang

Net buiten Leogang ligt de kabinebaan naar het skigebied Leogang. Het skigebied van Leogang vormt samen met het skigebied van Saalbach Hinterglemm het skicircus Saalbach Hinterglemm.

In Leogang zelf is een piste die iedere avond verlicht en geopend is. Hierdoor kun je er iedere dag avondskien.

Plattegrond skigebied Leogang

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Leogang. Klik op de plattegrond van skigebied Leogang om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Leogang. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Leogang je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Leogang
Plattegrond van het skigebied van Leogang

Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com
Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm

Lees deze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach. Lees de handige insider tips en bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement in Leogang? Of zoek je juist een vakantiehuis in Leogang? Bekijk dan snel ons overzichtspagina's van accommodaties.

Ook interessant

Behalve Leogang zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Appartementen in Ehrwald Appartement Solden Appartement in Lermoos
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Leogang. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kan je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl

Privacy