Met de trein naar Leogang

Treinreis naar Leogang

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Leogang is per trein.
In Leogang is een station. Het is dus goed bereikbaar per trein. Leogang heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Leogang is Zell am See. Met de bus kun je dan verder reizen naar Leogang. Om deze manier is Leogang goed bereikbaar per trein.

De AlpenExpres naar Leogang

Met de Alpen Expres kun je eenvoudig reizen naar Leogang. De AlpenExppres rijdt iedere winter en biedt je de mogelijkheid om Leogang te bezoeken met de trein. Je gaat met de trein naar station Zell am See en kan vanaf daar een bustransfer naar Leogang nemen. De transfer met de bus kost ongeveer drie kwartier. Een kaartje voor de alpenexpres naar Leogang kost ongeveer 112 euro per persoon.

De wagons van de alpen express vertrekken vanaf de volgende stations:
  • Station Utrecht CS
  • Station 's-Hertogenbosch
  • Station Venlo
Natuurlijk kun je met de gewone dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen van naar een van deze stations reizen. Je moet daarvoor wel een apart kaartje kopen. Je kunt ook met de auto naar een van deze stations.

Meer informatie vindt je op de website van de Alpen Expres

Met de trein naar Leogang

Zoek internationale treinkaartjes met NS Internationaal

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Leogang kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets naar Leogang (let op station: Zell am See) je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com
Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm

Lees deze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach. Lees de handige insider tips en bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement in Leogang? Of zoek je juist een vakantiehuis in Leogang? Bekijk dan snel ons overzichtspagina's van accommodaties.

Iets anders dan Leogang?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Skigebied in Hippach Hotel Hochfugen Seefeld hotel
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Leogang. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kan je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl

Privacy