Actuele sneeuwhoogte Leogang

Bekijk de actuele sneeuwhoogte Leogang en de sneeuwvoorspelling voor komende week.
Bekijk de actuele sneeuwhoogte Leogang en de sneeuwvoorspelling voor komende week.

Sneeuwhoogte Leogang

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Leogang weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Leogang. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Leogang

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Leogang en de historische sneeuwhoogte in Leogang actuele en historische sneeuwhoogte Leogang
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Leogang op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Leogang in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Leogang van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Leogang

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Leogang

Verwachte sneeuwval in Leogang

Hieronder staat de voorspelling voor de sneeuwval voor komende week.

Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com
Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm

Lees deze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach. Lees de handige insider tips en bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement in Leogang? Of zoek je juist een vakantiehuis in Leogang? Bekijk dan snel ons overzichtspagina's van accommodaties.

Leuke tips uit Oostenrijk

Behalve Leogang zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

Itter hotel Skigebied in Tux Appartement in Oetz
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Leogang. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kan je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl

Privacy