hotel Leogang zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
Het is vrij eenvoudig om een hotel in Leogang te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Leogang.
Hotel Leogang - Hotel Leonhard
personen vanaf 909,00 EUR.

Hotel Leonhard

Geliefd hotel met zwembad in Leogang
Hotel Leonhard is een zeer gelliefd hotel in Leogang. Het 4 sterren hotel lligt op 500 meter van de skilift en de gratis skibus stopt van de deur. Zo kan je je auto de hele vakantie laten staan!

Hotel Leonhard is niet voor niks zo geliefd bij frequente bezoekers. Het hotel is luxe maar warm ingericht, heeft ruime kamers met comfortabele bedden,een sfeervol restaurant met uitstekende keuken en een zwembad. Het zal tijdens je verblijf in Leogang aan niks ontbreken. Overdag vermaak je je op de pistes van Saalbach Hinterglemm Leogang en 's avonds kom je tot rust in dit heerlijke hotel op loopafstand van de piste, restaurants en gezellige barretjes van Leogang.
Hotel Leogang - PURADIES - Hotel en Chalet Resort
4 personen vanaf 1339,00 EUR.

PURADIES - Hotel en Chalet Resort

Prachtig hotel met halfpension
Hotel Puradies een premium 4 sterrenhotel aan de piste van Leogang. Vanaf hier sta jij 's morgens als eerste op de piste. Als je tenminste op tijd afscheid neemt van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Tijdens je verblijf zal het je aan niks ontbreken. Hotel beschikt over een uitgebreide spa. De hotelkamers bieden waanzinnig uitizicht over depistes en zijn luxe en comfortabel ingericht.

Je verlijft in hotel Puradies op basis van halfpension. Dat betekent dat zowel je ontbijt en je diner bij de prijs zijn inbegrepen. Maar vergeet ook niet aan het einde van de middag aan het middagbuffet deel te nemen. Dit is de manier om rustig bij te komen na een inspannende dag op de piste.

Dit is de perfecte locatie voor een romantische wintersport!
Hotel Leogang - Hotel Der Lowe
4 personen vanaf 984,00 EUR.

Hotel Der Lowe

Wellness hotel in centrum van Leogang inclusief skipas
Wil jij je overdag uitleven op de uitdagende pistes van Saalbach Hinterglemm Leogang en je 's avonds volledig in de watten laten leggen? Dan ben je bij Hotel der Lowe aan het juiste adres! Het hotel, in het centrum van Leogang, beschikt over een panaroma wellness bereik waar je tot rust komt met uitzicht op de bergen. En in de bar en het restaurant van het hotel weten ze heel goed wat de wintersporter na een dag op de piste nodig heeft.

De kamers zijn tradioneel ingericht met veel licht en overwegend natuurlijke materialen. Alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf is in de hotelkamer aanwezig. 's Morgens staat er een uitgebreid vers ontbijtbuffet voor je klaar. Zo maak je iedere dat een goede start.


FAQ hotel Leogang

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Leogang.

Kan je ook een hotel in Leogang inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Leogang inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Leogang inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Leogang inclusief skipas.

Welke hotels in Leogang liggen dichtbij de piste?

Op zoek naar een hotel in Leogang aan de piste? Deze zijn ideaal;.