Skigebied Saalbach en pisteplan.

Info over het skigebied van Saalbach-Hinterglemm. Compleet met plattegrond van het skigebied van Saalbach en tips over de leukste pistes van skigebied Saalbach.
Info over het skigebied van Saalbach Hinterglemm. Compleet met plattegrond van het skigebied van Saalbach en tips over de leukste pistes van skigebied Saalbach

Skigebied Saalbach

Saalbach heeft een grooot en uitgestrekt skigebied. Het skigebied is aangesloten op de skigebieden van Hinterglemm en Leogang en het skigebied van Saalbach omvat hierdoor ruim 200 pistekilometer.

Er zijn in het skigebied van Saalbach veel hutten en restaurants, ook staan er verschillende umbrella bars op de piste. Dit maakt wintersport in Saalbach tot een waar feest.
Overal hoor je muziek en er zijn voldoende plekken om op de pistes van Saalbach. lekker wat te drinken.

Ook voor beginners is Saalbach een leuk skigebied.
De werkelijk ideale kleine oefenpiste van Saalbach ligt ingeklemd tussen de populaire apres ski bar Hinterhagalm en de niet minder populaire apres skibar Bauer's Schialm.

Plattegrond van het skigebied Saalbach

Hieronder staan een pisteplan van het skigebied Saalbach.

plattegrond skigebied Saalbach, plattegrond skigebied Saalbach
Pisteplan skigebied Saalbach.

Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com

Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach Hinterglemm. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Saalbach Hinterglemm? Of zoek je juist een appartement in Leogang? Bekijk ons overzichten van appartementen.

Oostenrijk Toerisme

Kun je nou niets leuks vinden in Saalbach, dan zijn er natuurlijk nog meer leuke en mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan een paar speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Hotel st Anton am Arlberg Galtur hotel vakantiehuizen Ellmau
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach Hinterglemm. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl