Sneeuwhoogte Saalbach Hinterglemm

De meest actuele sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm.

actuele en historische Sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm
Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Saalbach weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Saalbach Hinterglemm. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. In januari, februari en maart neemt de sneeuwhoogte steeds meer toe. De beste tijd om te gaan wintersporten is eigenlijk begin maart. Dan zijn de dagen langer, de temperatuur aangenaam en is er altijd voldoende sneeuw. Maar net als in Nederland, krijg je ook in Saalbach geen garantie op het weer.

Actuele sneeuwhoogte in Saalbach

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Saalbach en de historische sneeuwhoogte in Saalbach actuele en historische Sneeuwhoogte in Saalbach
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Saalbach in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Saalbach van vorig jaar weer.


Weersverwachting Saalbach Hinterglemm

Hieronder staat de weersverwachting Saalbach Hinterglemm> voor komende week. Naturlijk kun je ook altijd een kijkje nemen naar de webcams.