Trein naar Saalbach Hinterglemm

Je kunt al met de trein naar Saalbach Hinterglemm vanaf 39 euro!
Of bekijk:
Een van de mogelijkheden om te reizen naar Saalbach is per trein.
Saalbach heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Saalbach is Saalfelden. Met de bus kun je dan verder reizen naar Saalbach. Om deze manier is Saalbach goed bereikbaar per trein.

Zoek internationale treinkaartjes met NS Internationaal

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Saalbach kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.

Trein Saalbach - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Saalbach wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.FAQ trein Saalbach Hinterglemm

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Saalbach Hinterglemm.

Hoeveel kost de trein naar Saalbach Hinterglemm?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Saalbach Hinterglemm is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Hoe lang doet de trein naar Saalbach Hinterglemm er over?

De reistijd met de trein naar Saalbach Hinterglemm is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.

Gaat er ook een nachttrein naar Saalbach Hinterglemm?

Ja. Een keer per week rijdt de nachttrein naar Saalbach Hinterglemm. Helaas is deze niet online te boeken. Je moet hiervoor langs bij het loket buitenland op Utrecht CS.

Kijk hier voor meer informatie.