× Appartement saalbach hinterglemm Hotel saalbach hinterglemm Pension saalbach hinterglemm Vakantiehuis saalbach hinterglemm

TREINREIS boeken naar Saalbach, hoe en waar regel je een treinreis naar Saalbach

De trein naar Saalbach Hinterglemm

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Saalbach is per trein.
Saalbach heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Saalbach is Saalfelden. Met de bus kun je dan verder reizen naar Saalbach. Om deze manier is Saalbach goed bereikbaar per trein.

Zoek internationale treinkaartjes met NS Internationaal

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Saalbach kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.

Trein Saalbach - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Saalbach wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.
copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer