Skiverhuur Saalbach Hinterglemm 2021

Ski's huren in Saalbach Hinterglemm met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Saalbach Hinterglemm - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Saalbach Hinterglemm waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Saalbach Hinterglemm - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Saalbach Hinterglemm. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Saalbach Hinterglemm vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Saalbach Hinterglemm aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Saalbach Hinterglemm

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Saalbach Hinterglemm.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Saalbach Hinterglemm krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Saalbach Hinterglemm

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Saalbach Hinterglemm. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Saalbach Hinterglemm kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Saalbach Hinterglemm - tips

De medewerkers van de skiverhuur Saalbach Hinterglemm kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Saalbach Hinterglemm.

Lekker winkelen in de skiverhuur Saalbach Hinterglemm.

De skiverhuurn Saalbach Hinterglemm is natuurlijk ook een plaat om leuk te winkelen. Je kan hier prima shoppen voor een leuke muts, buff of ski zonnebril.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelmen met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Saalbach Hinterglemm in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.

social media

Facebook
Twitter
Instagram