hotel Saalbach Hinterglemm zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Het is vrij eenvoudig om een hotel in Saalbach Hinterglemm te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Saalbach-HInterglemm.
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Saalbacher Hof
personen vanaf 1467,00 EUR.

Hotel Saalbacher Hof

Luxe hotel in het centrum
Hotel Saalbacher hof is een luxe, zeer stijlvol hotel, midden in het centrum van Saalbach. Het hotel is modern en ziet er prachtig uit. He personeel is hier erg vriendelijk en de kamers ruim. In de kelder van het hotel bevind zich de legendarische apres ski bar Castello. Een van de bekendste en gezelligste bars van heel Oostenrijk.

Liever in de sauna dan in de apres ski bar? Dat kan natuurlijk ook in Hotel Saalbacher hof. Er is een heerlijke finse sauna. En de honger wordt gestild in het restaurant van het hotel, waar typisch Oostenrijks eten wordt geserveerd.
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Saalbach: Annemarie
personen vanaf 1153,00 EUR.

Hotel Saalbach: Annemarie

Prachtig hotel tussen Saalbach en Hinterglemm
Hotel Annermarie ligt precies tussen Saalbach en Hinterglemm. En hoewel de lift en de piste niet ver lopen zijn, biedt het hotel ook een shuttle dienst naar de skilift die je zelf uitkiest. Wat een luxe! Het hotel staat goed aangeschreven. Vooral het ontbijt en avondeten wordt door de gasten erg gewaardeerd. Een fijn hotel, dat je altijd inclusief skipas boekt!
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Bauer
personen vanaf 1495,00 EUR.

Hotel Bauer

Hotel in het centrum van Saalbach inclusief skipas
Het prachtige Hotel Bauer ligt midden in het gezellige centrum van Saalbach. Vanuit de voordeur van Hotel Bauer loop je zo naar de skilift. DIe is letterlijk nog geen 100 meter verwijderd. Ook na een dag op de piste ben je zo weer terug in het hotel. Om daar te genieten van de heerlijke wellness faciliteiten die het hotel biedt. Er is een enorm sauna landschap, een binnenzwembad, traditionele kneip een natuurlijk een heerlijke relaxruimte.

Apres ski, de gezellige winkelstraat en het nachtleven zijn allemaal op loopafstand van dit hotel in Saalbach. Dat je trouwens boekt inclusief skipas, wat behoorlijk voordelig is!
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Panorama Landhaus
personen vanaf 1121,00 EUR.

Hotel Panorama Landhaus

Hotel met halfpension en skipas in Saalbach.
Hotel Panorama Landhaus ligt 50 meter van de piste. Ook de skilift is niet ver weg. Zo n 5 minuten lopen (er gaat ook een gratis skibus). In het hotel zijn fijne kamers met dito bedden. Gasten kunnen kiezen voor een kamer met ontbijt of halfpension. Hierbij kan 's avonds een deel van het menu gekozen worden uit 2 of 3 opties.
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Konig
personen vanaf 1205,00 EUR.

Hotel Konig

Ietwat gedateerd hotel in de hoofdstraat van Saalbach.
Hotel Konig is zeker niet het mooiste of beste hotel in Saalbach Hinterglemm, maar het is wel uitermate gunstig geprijsd. Bovendien is de locatie uitermate goed. Op korte loopafstand van de skilift, aan de piste (terug skien naar het hotel) en in de gezellige hoofdstraat van Saalbach.
Hotel Saalbach Hinterglemm - Berger's Sport hotel Saalbach
personen vanaf 879,00 EUR.

Berger's Sport hotel Saalbach

Hotel direct aan de piste in Saalbach. Bij de Schattberg Xpress gondel.
Hotel Saalbach Hinterglemm - Hotel Interstar
personen vanaf 754,00 EUR.

Hotel Interstar

Luxe hotel, aan de rand van Saalbach
Het luxe hotel Interstar ligt zo'n 2 kilometer buiten het gezellige centrum van Saalbach, direct bij de Schonleiten skilift. Die zo'n 1-2 minuten lopen is. De luxe, prachtig ingerichte kamers van hotel Interstar zijn ruim en comfortabel. Goed bed, dik matras en er wordt heerlijk eten geserveerd. Eventueel kunnen kinderen tot 12 jaar op de kamer van de ouders overnachten.

In het hotel zijn een aantal sauna's en er wordt heerlijk eten geserveerd, waarbij er ook gekozen kan worden uit vegetarische en veganistische gerechten.

Dit hotel in Saalbach Hinterglemme is een absolute aanrader voor wintersporters.

Tips

Bij het zoeken van een hotel in Saalbach Hinterglemm kun je het beste op de volgende punten letten:
  • Ligt het hotel in de buurt van het gezellige centrum van Saalbach of Hinterglemm?
  • Is het hotel in de buurt van de skilift of is er een halte van de skibus in de nabije omgeving?
  • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig?

Let op: Het aantal hotels in Saalbach Hinterglemm is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Saalbach is het aan te raden om op tijd te boeken.