Actuele sneeuwhoogte Hinterglemm

De actuele sneeuwhoogte in Hinterglemm. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Hinterglemm.
De actuele sneeuwhoogte in Hinterglemm. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Hinterglemm. .

Sneeuwhoogte Hinterglemm

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Hinterglemm weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Hinterglemm. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Hinterglemm

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Hinterglemm en de historische sneeuwhoogte in Hinterglemm actuele en historische sneeuwhoogte Hinterglemm
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte Hinterglemm op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte Hinterglemm in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Hinterglemm van vorig jaar weer.

Verwachte sneeuwval in Hinterglemm

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week. Hiermee weet je wat voor weer je kunt verwachten voor je wintersport in Hinterglemm, maar ook of de sneeuwhoogte in Hinterglemm gaat toenemen of juist niet.Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com

Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach Hinterglemm. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Saalbach Hinterglemm? Of zoek je juist een appartement in Leogang? Bekijk ons overzichten van appartementen.

Oostenrijk - top 5 bestemming wereldwijd

Oostenrijk investeerd op dit moment heel erg in het onder de aandacht brengen van haar Toeristische hotspots. Logisch natuurlijk het land heeft zowel 's zomers als in de winter alles te bieden wat je aan een leuke vakantie kunt wensen. Via de links hieronder willen we graag drie mogelijke bestemmingen onder de aandacht brengen.

Appartement in Berwang Beste hotels in Serfaus Skigebied Scheffau
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach Hinterglemm. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl