Sneeuwhoogte Saalbach Hinterglemm

De actuele sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Saalbach.
De actuele sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Saalbach.

Sneeuwhoogte Saalbach Hinterglemm

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Saalbach weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Saalbach Hinterglemm. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. In januari, februari en maart neemt de sneeuwhoogte steeds meer toe. De beste tijd om te gaan wintersporten is eigenlijk begin maart. Dan zijn de dagen langer, de temperatuur aangenaam en is er altijd voldoende sneeuw. Maar net als in Nederland, krijg je ook in Saalbach geen garantie op het weer.

Actuele sneeuwhoogte in Saalbach

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Saalbach en de historische sneeuwhoogte in Saalbach actuele en historische Sneeuwhoogte in Saalbach
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Saalbach Hinterglemm op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Saalbach in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Saalbach van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Saalbach

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Saalbach HinterglemmWeersverwachting Saalbach Hinterglemm

Hieronder staat de weersverwachting Saalbach Hinterglemm voor komende week. Naturlijk kun je ook altijd een kijkje nemen naar de webcams van Saalbach Hinterglemm.Hotel, pension of appartement zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Booking.com
Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm

Lees deze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach. Lees de handige insider tips en bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Saalbach-Hinterglemm.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement in Saalbach? Of zoek je juist een vakantiehuis in Saalbach? Bekijk dan snel ons overzichtspagina's van accommodaties.

Iets anders dan Saalbach?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Pisteplan Itter Obergurgl appartementen Biberwier hotel
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kan je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Saalbach-Hinterglemm Leogang

Glemmtaler Landesstrasse 550
5753 Saalbach, Oostenrijk
+43 6541 680068
info@saalbach-hinterglemm-leogang.nl

Privacy